Косарка ротаційна ДТЗ КРН-1,35 (2 карданні вали)

Косарка ротаційна ДТЗ КРН-1,35 (2 карданні вали)

Ми є офіційним дилером торгової марки в Україні.
0 відгуків 0 продано. Лиша 0
33 546 грн.
Виробник:
Модель: КРН-1,35
Наявність: Очікується надходження
Артикул000041756
Переглянуто 280 разів

Опис продукту

Косарка ротаційна навісна КРН-1,35 однаково добре справляється з усіма видами трав, у тому числі з жорсткостебловими, полеглими і сильно переплутаними, а також працює в умовах підвищеної вологи. Широко застосовується як при кормозаготівлі, так і при викошуванні бур'янів та сухостою. На відміну від косарок інших типів, роторна косарка чудово працює не тільки на рівному полі, але й на нерівних поверхнях і на ділянках з наявністю гілочок, невеликих камінчиків, кротячих купок і мурашників, наприклад, при викошуванні узбіч або в лісосмугах, садах, скверах і парках.

Косарка ротаційна КРН-1,35 агрегатується з будь-яким трактором потужністю від 15 до 40 к. с., який має стандартну триточкову навісну систему. Переведення косарки з транспортного положення в робоче і назад здійснюється легко і швидко.

Основні переваги косарки КРН-1,35:

  • Відрізняється високою економічністю, надійністю, безпекою, простотою і компактністю конструкції, завдяки чому відмінно підходить для роботи і на приватних ділянках, і на великих фермерських угіддях, і на міських вулицях й дорогах.
  • Ріжучі диски косарки приводяться до руху від вала відбору потужності трактора через шестеренні редуктори і карданні передачі. Це набагато надійніше, ніж пасова передача і не вимагає постійної заміни приводних пасів, тобто економить гроші і дозволяє уникати простоїв техніки.
  • Оснащена гнучким захисним кожухом, який запобігає розкидання скошеної маси, а також захищає трактор і навколишнє середовище від вильоту сторонніх предметів (каменів, гілок та ін.) з-під дисків, що швидко обертаються.
  • Сам гнучкий захисний кожух також має захист у вигляді кругового бампера від пошкоджень через зіткнення з кущами, стовпами або іншими великими перешкодами.
  • Має невелику вагу, завдяки чому її можливо експлуатувати навіть з міні-тракторами від 15 к.с. зі стандартною триточковою системою, бо вона не робить великого навантаження на гідропідйомну систему трактора і не зношує її навіть при довгій постійній роботі.
  • КОСИЛКА РОТОРНА:
    Робоча ширина захвату, мм1350
    Кількість робочих ножів, шт6
    Висота зрiзу, мм40
    Продуктивність, га/год0,8-1,3
    Швидкість обертів ВВП, об/хв540
    Потужність трактора, що агрегатується, к.с.15 - 40
    Вага, кг170

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук