Forte CD-620FP Пускозарядний пристрій

Forte CD-620FP Пускозарядний пристрій

Ми є офіційним дилером торгової марки в Україні.
0 відгуків 0 продано. залишилось 9
7 779 грн.
Виробник:
Модель: CD-620FP
Наявність: Є в наявності
Артикул
Переглянуто 388 разів

Опис продукту

Пуско-зарядний пристрій FORTE CD-620FP має високі технічні характеристики, має невелику вагу та зручні параметри корпусу, що робить його незамінним при поїздках на далекі відстані. Основне призначення приладу - заряджання автомобільних акумуляторів та запуск холодного стартера. Належить до однофазного типу, що дає перевагу застосування будь-якої побутової мережі. Це практичний агрегат у металевому корпусі з гарним захистом, що володіє безліччю переваг та функціональних пристроїв, є однією з найкращих розробок китайського виробника FORTE. Незважаючи на невисоку ціну, гарантовано заводську якість та надійність. Відмінне охолодження та якісні комплектуючі продовжують термін служби пристрою. Ця модель найчастіше використовується у побуті, але часто застосовується і на різних станціях технічного обслуговування автомобілів. Китайська компанія FORTE відрізняється наявністю добре розвиненої мережі сервісних центрів по Україні, що дозволяє їй швидко проводити гарантійний ремонт та гарантує споживачеві постійну наявність запчастин.
Особливості FORTE CD-620FP
Пуско-зарядний пристрій FORTE CD-620FP

Запуск та зарядка: 2 в 1

Пуско-зарядний пристрій FORTE CD-620FP - досить потужний універсальний апарат, який здійснює як зарядку, так і запуск. Його конструкція дозволяє заряджати свинцево-кислотні акумулятори автомобілів та здійснювати пуск двигунів. Щоб якісно та з високою швидкістю виконувати кожне поставлене перед ним завдання, пристрій FORTE CD-620FP має дуже високі технічні характеристики. Завдяки системі 2 в 1 воно здатне за лічені хвилини привести в робочий стан навіть повністю розряджений механізм, який вже почав відключатися. Дана модель не втрачає своїх характеристик при мінусових температурах, що забезпечує безперебійну роботу кожного акумулятора, що розрядився.

Пуско-зарядний пристрій FORTE CD-620FP

Напруга заряду/пуску 12 та 24В

Модель FORTE CD-620FP підтримує батареї з вольтажом в 12 і 24В для того, щоб швидко та якісно провести процес заряджання акумулятора будь-якого типу. Якщо в легковому автомобілі для акумулятора потрібно 12В, то великогабаритному автомобілі таких акумуляторів два - в сумі 24В. Режим заряду-пуску 24В призначений саме для великих машин. Тому ця модель заряджає легкові автомобілі, вантажні машини, а також моторні човни та габаритну сільгосптехніку.

Пуско-зарядний пристрій FORTE CD-620FP

4 режими заряду

Відмінна риса ПЗП FORTE CD-620FP - чотири режими зарядки, які здатні вберегти чуйний механізм акумулятора від поломок та перевантажень. Пристрій успішно виконує завдання живлення (зарядки) обладнання в різних режимах - прискореному та нормальному, оскільки оснащено опцією - регулювання струму зарядки. Нормальний режим заряджання становить не більше 4 годин. Прискорені режими: другий - не більше 3 годин, третій - не більше 2 годин. Є й найшвидший режим за допомогою таймера зарядки - на 60 хвилин. Він використовується для розряджених акумуляторів і дозволяє повністю відновити батарею, яка знаходиться в розрядженому стані. Під час заряджання акумулятора величина струму поступово зменшується, досягаючи стабільного значення. Це означає, що батарея готова та заряджена.

Пуско-зарядний пристрій FORTE CD-620FP

Таймер відключення

Таймер, який забезпечує автоматичне відключення пристрою після проведення повного заряду акумулятора - це дуже практичне і необхідне пристосування. Воно здатне продовжити термін служби не тільки самого зарядного пристрою FORTE CD-620FP, але і акумулятора. Сигнал таймера повідомляє оператора про те, що робота завершена. Після цього ПЗП переходить у режим очікування. Це не просто практично, але й дуже зручно: можна залишити процес зарядки без нагляду, а економія часу та сил дуже важлива для кожного власника автомобіля.

Пуско-зарядний пристрій FORTE CD-620FP

Амперметр

На верхній панелі моделі FORTE CD-620FP знаходяться різні датчики і амперметр для контролю процесу зарядки акумулятора. Амперметр відображає силу струму, що надходить. Наявність амперметра на моделі пуско-зарядного пристрою FORTE CD-620FP - це запорука безпеки, яка гарантує дбайливе та своєчасне виконання завдання із заряджання будь-якого типу пристрою. Саме наявність функціонального амперметра дозволяє оператору контролювати перепади напруги в мережі та при необхідності відключити агрегат від побутової мережі.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук