Ножиці вирубні по металу Procraft SM1.6-1000

Ножиці вирубні по металу Procraft SM1.6-1000

Ми є офіційним дилером торгової марки в Україні.
0 відгуків 0 продано. залишилось 0
3 480 грн.
Виробник:
Модель: SM1.6-1000
Наявність: Немає на складі
Артикул010003
Переглянуто 1032 разів

Опис продукту

У різних галузях промисловості і в побуті широко застосовуються ножиці вирубні Profcraft SM 1.6-1000. Виготовлені з високоміцної сталі вони дозволяють виконувати роботи з листовим металом різної складності. У каталозі інтернет-магазину можна придбати ножиці оптом і в роздріб з доставкою в усі регіони.
Які переваги ножиць?
Робота з металом вимагає застосування міцних і зносостійких інструментів. За принципом роботи ножиці нагадують міні-прес. Застосовуються як на підприємствах, так і в домашніх умовах. Працюють ножиці від електромережі 220 В. Максимальна швидкість двигуна становить 2000 об / хв. Користуватися можна всередині приміщення і зовні. Серед головних переваг:
висока якість;
надійність;
безпека;
зручність;
доступна ціна.
Ножиці оснащені зручною ручкою, яка дозволяє тримати інструмент під час роботи з металом. Отвори пробиваються за допомогою спеціального пробійника (пуансона). Інструмент відрізняється простотою в експлуатації і не вимагає складного догляду. При необхідності можна самостійно зробити дрібний ремонт.
Які види робіт виконують ножиці?
Використовуючи ножиці по обробці металу, можна пробивати отвори товщиною до 2.5 мм в алюмінії і до 1.6 мм в залізі. У роботі з нержавійкою, ножиці дозволяють пробивати отвори в металі товщиною до 1.2 мм. При цьому отвори виходять з рівними краями. Це надійний і безпечний в експлуатації інструмент для роботи з листовим металом. Термін експлуатацій залежить від типу металу та інтенсивності використання ножиць.

Властивості
  • Напруга 220 В
  • Частота струму 50 Гц
  • Потужність 500 Вт
  • Число оборотів холостого ходу 2000 об/хв
  • Вага 1,9 кг
  • Максимальна ріжуча здатність: залізо / нержавейка / алюміній 1,6/1,2/2,5 мм
  • Мінімальний радіус різання 0,45 мм

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук